Příměstské tábory na Jarošově statku 2021

HURÁ!!! UŽ JE TO TADY!!!

I letos na Jarošově statku mohou Vaše děti prožít týden plný nevšedních zážitků v přímém kontaktu s našimi velkými i malými zvířaty. Aktuální nabídku táborů, termíny turnusů a všechny informace nutné k přihlášení, naleznete zde.

Letos přinášíme i několik novinek :)

  • První novinkou je, že farmářský tábor bude rozdělen dle věku na MALÉHO FARMÁŘE a FARMÁŘE JUNIORA, což umožňuje ještě více program přizpůsobit dětem na míru.
  • Letos poprvé pro Vás připravujeme kromě již tradičních jezdecko-chovatelských a farmářských táborů, také turnusy s INDIÁNSKOU a HISTORICKOU  tématikou. Termíny těchto speciálních turnusů budou zveřejněny v průběhu února.
  • O speciality nebudou ochuzeny ani tradiční farmářské a jezdecko - chovatelské tábory. I tam budou mít děti možnost kromě aktivit se zvířaty a jízdy na koni si vyzkoušet střelbu z luku, společně upéct chlebové placky přímo na ohni, zaskotačit si v rytmu country tanců a nasát atmosféru pravého kovbojského života nebo proniknout do tajů neobvyklé sportovní disciplíny - králičího hopu.

Bude tedy opravdu z čeho vybírat.

Dopřejte svým dětem poznávat svět z koňského hřbetu a nechte je na vlastní kůži zažít hloubku důvěry a přátelského soužití zvířat a lidí. Neváhejte a přihlašte své děti na příměstský tábor na Jarošově statku, dokud je ještě místo.

Podrobné informace k jednotlivým táborům a přihlášky najdete zde.