Provoz Jarošova statku od 12. 4. 2021

Vážení a milí,

vzhledem k aktuálním změnám ve vládních opatřeních bude na Jarošově statku od pondělí 12. 4. opět možné věnovat se po předchozí telefonické domluvě individuálním aktivitám jako jsou jezdecké lekce, individuální aktivity se zvířaty a vození na ponících. Kontakty na jednotlivé lektory najdete zde

I přes lehké rozvolnění aktuálních vládních opatření stále platí, že celý AREÁL  Jarošova statku je pro veřejnost stále UZAVŘEN a nadále zůstává pozastavena i činnost všech kroužků, environmentálních výukových programů a jiných skupinových aktivt.

Do areálu Jarošova statku tak mají povolen vstup pouze objednaní klienti. Po dobu pobytu v areálu je však nutné dodržovat tato bezpečnostní a hygienická opatření:

  • Vstup do areálu je povolen pouze na předem objednané individuální aktivity. Tyto aktivity probíhají v počtu 1 lektor - 1 dítě, popř. 1 rodina žijící ve společné domácnosti.
  • Po celou dobu pobytu v areálu mějte, prosím, nasazený respirátor nebo roušku a dodržujte bezpečné rozestupy.
  • Vyčkejte příchodu lektora venku před vraty do stáje a dezinfikujte si zde ruce připravenou dezinfekcí s dávkovačem.
  • Prosíme, abyste se na objednanou aktivitu dostavili ve smluvený čas. Pokud přijdete dříve, počkejte, prosím mimo areál statku, V současné době není možné čekat uvnitř areálu, abychom byli schopni zajistit bezpečné střídání osob mezi jedntolivými lekcemi. Stejně tak je nutné ihned po aktivitě areál opustit.

Děkujeme za spolupráci a pochopení. Věříme, že již brzy Vám budeme moct opět poskytovat všechny naše služby bez omezení. Těšíme se na Vás :)