Provoz na Jarošově statku od 10. 5. 2021

S radostí oznamujeme, že od 10.5. 2021 opět příjímáme objednávky environmentálních výukových programů (EVP) pro školy a školky a je možné opět navštěvovat naše kroužky: MALÝ FARMÁŘ, HRÁTKY SE ZVÍŘÁTKY a MINIPONY. Také si u nás můžete telefonicky objednat vození na ponících,  jezdecké lekce nebo individuální aktivity se zvířaty. Kontakty na jednotlivé lektory najdete zde. V případě zájmu o objednání EVP, prosím, kontaktujte Mgr. Terezii Rozprýmovou (732 828 998) nebo nám napište na ekoprogramy@jarosuvstatek.cz.

Stále však platí, že celý AREÁL  Jarošova statku je pro veřejnost UZAVŘEN až do odvolání.

Do areálu Jarošova statku tak mají povolen vstup pouze objednaní klienti a účastníci kroužků a objednaných EVP. Po dobu pobytu v areálu je však nutné dodržovat tato bezpečnostní a hygienická opatření:

  • Po celou dobu pobytu v areálu mějte, prosím, nasazený respirátor nebo roušku a dodržujte bezpečné rozestupy.
  • Vyčkejte příchodu lektora venku před vraty do stáje a dezinfikujte si zde ruce připravenou dezinfekcí s dávkovačem.
  • Prosíme, abyste se na objednanou aktivitu dostavili ve smluvený čas. Pokud přijdete dříve, počkejte, prosím mimo areál statku, V současné době není možné čekat uvnitř areálu, abychom byli schopni zajistit bezpečné střídání osob mezi jedntolivými programy. Stejně tak je nutné ihned po aktivitě areál opustit.

Děkujeme za spolupráci a pochopení a moc se těšíme se na Vaši návštěvu :)